CV Grondstewardess Alkmaar


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 28

Woonplaats: Alkmaar

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Ik heb van alles en nog wat gedaan. Ik heb bij de KLM stage gelopen als floorwalker ( PD) en hospitality agent en bij Aviapartner ook als floorwalker, daar mocht ik iets meer.
Ik mocht passagiers inchecken en een vlucht opvangen. Ik heb van alles meegekregen van check in tot aan de gate. Ik heb bij Servisair stage gelopen als hospitality agent. Tegenwoordig heet het nu Swissport.

Opleidingen en cursussen: Luchtvaartdienstverlening mbo niveau 4 op het ROC VAN Amsterdam Airport College 2 jaar, opleiding niet afgemaakt.

International Flight Attendant 1 jaar. Nog bezig met studie, wel aantal certificaten behaald; Frans, Materïele service, Communicatie, Cultuur en Presentatie.

Cursus Duits: nog niet afgerond

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben klantvriendelijk en altijd vrolijk! Ik ben stressbestendig en collegiaal. Ook ben ik flexibel. Ik kan alleen niet zo goed tegen kritiek, maar ik heb mij met de jaren daarin verbeterd! Ik ben leergierig, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren!

Hobby's en interesses: Gezellig een drankje doen met vriendinnen. Ik hou van lezen, ik lees vaak boeken. Films kijken, shoppen, uit eten en reizen.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV