Voor jou als werkgever biedt het internet vaak uitkomst. Cv's van kandidaten die zich hebben ingeschreven op een vacaturesite liggen binnen handbereik en zijn vaak meteen beschikbaar voor jouw openstaande functie. Bekijk hier de cv's van beschikbare kandidaten in Alkmaar

Vast personeel

Vast personeel blijft de basis van een bedrijf en moet de continuïteit en bedrijfszekerheid garanderen. Specialistisch werk dat weinig voorkomt, wordt er vaak even bij gedaan door een werknemer. Dit kost vaak veel tijd en doordat de echte kennis ontbreekt, wordt het vaak half gedaan met alle consequenties van dien.

Inhuur expertise

Wanneer de werkzaamheden beperkt zijn is het inhuren van een freelancer of gespecialiseerd bedrijf vaak de beste oplossing. Wanneer de werkzaamheden uitgebreider zijn, kan het interessant zijn om een specialist te zoeken die op dat moment geen baan heeft en deze in te huren via een payrollconstructie of via een uitzendbureau. Wanneer je zelf de werving en selectie verricht, zijn de kosten lager dan dat je deze werkzaamheden laat verrichten door een bureau.

Freelancers

Het aantal freelancers groeit de afgelopen jaren explosief. Een belangrijke reden hiervoor is dat werknemers hun baan verliezen, geen zicht hebben op een nieuwe baan en vervolgens het zelfstandig ondernemerschap opstarten. Vaak is een schat aan ervaring aanwezig bij deze doelgroep. Juist het samenwerken met deze doelgroep biedt je als ondernemer nieuwe kansen. Bij pieken schakel je een freelancer in. Heb je geen werk dan heb je de kosten ook niet. .

Werkplein Alkmaar is een onderdeel van Lionhead HR

Lionhead HR brengt de human resource markt in Nederland via verschillende platformen transparant in beeld. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor je eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie. Naast dat je zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor je uitwerken en neerzetten.