Vacature Projectcoördinator Alkmaar


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Jouw nieuwe werkgever zorgt voor opslag en transport van onderzeese kabels. Door middel van grote katrollen die zij op schepen plaatsen worden bestelde kabels over de hele wereld vervoerd. Op locaties in bijvoorbeeld Taiwan, Verenigde Staten en Nederland zijn vaste locaties ingericht om deze kabels op te slaan. Hier worden zij met schepen van opdrachtgevers opgehaald om in zee te worden neergelegd. Zo help jij mee aan de groei van de offshore windindustrie..

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Alkmaar

Functieomschrijving:

Ben jij een gedreven Project Coördinator / Project Engineer met een passie voor complexe maritieme operaties? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het volledige spectrum van het Cable Recovery proces met een specifieke focus op shore en recovery activiteiten? Dan is deze uitdagende positie iets voor jou!In de rol van Project Coördinator / Project Engineer maak je deel uit van ons toegewijde Cable Recovery team. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:Voorbereiden van recovery reizenOntwikkelen van projectplanning en engineeringOpstellen van documentatie voor shore end recovery projectenBegeleiden van de recovery schepenOn-site coördinatie van shore end recovery projecten wereldwijdOpstellen van commerciële plannenCoördineren van logistieke, laad- en losoperaties vanaf kantoor of ter plaatseAls sleutelfiguur binnen onze wereldwijde projecten ben je de stuwende kracht achter diepzee-operaties en de uitstekende uitvoering van werkzaamheden. Je speelt een cruciale rol als verbinder tussen de klant, de bemanning van de schepen, lokale agenten, autoriteiten en andere belanghebbenden.In deze functie kan het voorkomen dat je zelf naar de internationale locaties moet gaan, dus een reislustige instelling is nodig.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Fulltime functie waarin je ook naar het buitenland moet reizen. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenoverEen marktconform salaris, deze is aangepast op jouw kennis en ervaringDoorgroeimogelijkhedenPensioensregeling, ziektekostenverzekering, winstregelingReiskostenvergoedingToeslagenEen gemotiveerd bedrijf en team met collega's waar de informele sfeer meteen voelbaar is

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren