Vacature Onderhoudsmonteur Alkmaar


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Jouw nieuwe werkgever zorgt voor opslag en transport van onderzeese kabels. Door middel van grote katrollen die zij op schepen plaatsen worden bestelde kabels over de hele wereld vervoerd. Op locaties in bijvoorbeeld Taiwan, Verenigde Staten en Nederland zijn vaste locaties ingericht om deze kabels op te slaan. Hier worden zij met schepen van opdrachtgevers opgehaald om in zee te worden neergelegd. Zo help jij mee aan de groei van de offshore windindustrie..

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Alkmaar

Functieomschrijving:

Wil jij wereldwijd werken aan (elektrisch) hydraulische installaties? Vind jij het fijn om met korte lijnen in een klein, gemotiveerd team te werken? Dan is Monteur Cable Handling Equipment echt iets voor jou! Jij wordt verantwoordelijk voor:Periodiek onderhoud: inspecteren, reinigen, smeren, vervangen, testen, kalibrerenProbleemoplossen: storingen analyseren en oplossen in samenwerking met fabrikantenDocumenteren en rapporteren: uitgevoerd onderhoud, reparaties en kallibraties worden gedetailleerd bij gehouden. Je doet proactief verbetervoorstellen.Testen en certificeren: bijhouden van beschikbaarheid en geldigheid van apparaten in jouw regio.BELANGRIJK: twee tot 8 weken per jaar zul je in het buitenland zijn. Dit moet je écht leuk vinden en je moet in staat zijn snel te vertrekken. Natuurlijk gaat dit in onderling overleg met jouw collega's.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een hele gave werkomgeving: jouw nieuwe werkgever is in 8 jaar tijd uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Doordat zij nog steeds hard groeien kun jij ook nog veel stappen maken binnen dit bedrijf. Het salaris voor een starter zonder werkervaring ligt rond de €2.300 per maand. Twee tot 4 jaar ervaring? Dan moet je denken aan €2.400 - €2.700 los van toeslagen.Voor deze functie is niet veel ervaring nodig, wel een grote interesse in techniek. Ben jij een ervaren elektrotechneut met verstand van hydraulische systemen? Dan nodigen wij je ook van harte uit om contact op te nemen voor seniore functies binnen het bedrijf: bel 0610987575

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren