Vacature Projectleider met technische achtergrond Alkmaar


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Jouw nieuwe werkgever zorgt voor opslag en transport van onderzeese kabels. Door middel van grote katrollen die zij op schepen plaatsen worden bestelde kabels over de hele wereld vervoerd. Op locaties in bijvoorbeeld Taiwan, Verenigde Staten en Nederland richten zij vaste locaties (plants) in om deze kabels op te slaan. Hier worden zij met schepen van opdrachtgevers opgehaald om in zee te worden neergelegd. Zo help jij mee aan de groei van de offshore windindustrie..

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Alkmaar

Functieomschrijving:

Ben jij een gedreven Projectleider met een passie voor complexe maritieme operaties? Voel jij je goed bij de eindverantwoordelijkheid voor projecten en stuur je op basis van kennis en ervaring teams aan? Dan is deze uitdagende positie iets voor jou!In de rol van Projectleider ben je verantwoordelijk voor de correcte realisatie van aan jou toegewezen projecten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:Operationele voorbereiding (Workscope)Opstellen van projectplanningMeetings met klantenAanstellen van onderaannemers en het organiseren van equipment (intern en extern)Doorlopende scope op planning, tijdig bijsturen waar nodig24/7 verantwoordelijkheid voor workscopes dmv dag- en nacht teamsEindevaluatie en projectafwikkelingAls sleutelfiguur binnen wereldwijde projecten ben je de stuwende kracht achter zeetransport en op- en overslag van onderzeese kabels voor klanten in de offshore wind sector.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een salarisindicatie vanaf €6.200, op dit niveau verwachten we dat je aan tafel verder praatDoorgroeimogelijkheden, momenteel in de scale-up fase zijn zij wereldwijd al een belangrijke partijPensioensregeling, ziektekostenverzekering, winstregeling (afgelopen 6 jaar behaald)Uitgebreid en zeer goed toeslagenpakketEen gemotiveerd bedrijf en team met collega's waar de informele sfeer meteen voelbaar isDuidelijke structuren en processen, maar meer dan genoeg ruimte om jouw stempel te drukkenEigen inbreng en ideeën worden zeer op prijs gesteld bij dit bedrijf in ontwikkelingMogelijkheid tot thuiswerken

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren